Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Shop

Arabica Hazelnut

Aroma ideala ar trebui sa mascheze unele dintre notele dure ale cafelei, fara a se interfera cu caracteristicile sale aromatice. Boabele sunt plasate intr-un mixer mare, care este special conceput pentru a nu le crea daune. Aromele sunt adaugate sub forma de fruct macina sau uleiuri, dar nu va faceti griji – procentul de ulei in boabe este destul de mic ca nu adauge calorii sau grasimi. Intensitatea de aroma este determinata de temperaturile prajirii (ligh, medium or dark) pentru a oferi arome bogate fara continut de calorii.

SKU N/A Categorie:

Descriere

Boabele de cafea cu aroma (folosim numai arome naturale) sunt acoperite cu compusi aromatizati pentru a suplimenta gustul natural al boabelor de cafea. In plus, aceste arome contribuie la prelungirea duratei de valabilitate a cafelei prin disimularea modificarilor de aroma datorate proceselor de decofeinizare, oxidare sau imbatranire. Cafeaua cu aroma, intr-o forma sau alta, a fost folosita de secole, dar boom-ul cafelei gourmet al anilor 1990 a dus la un interes sporit fata de aromele exotice de cafea. Desi multi oameni considera cafeaua cu aroma este o inventie moderna, originea sa este aproape la fel de veche ca si bautura originara. Istoria arata ca in urma cu cateva sute de ani, in Orienul Mijlociu, oamnii de bucurau de cafea amestecata cu nuci si condimente. In timpurile moderne, comerciantii inovatori au valorificat dorinta bautorilor de cafea pentru mai multe arome decat natura le poate oferi si au gasit noi modalitati de a introduce agenti aromatizati in cafea.

Informații suplimentare

Gramaj

, ,

Producatori

Grad macinare

Boabe, Espresso, Filtru, Ibric