Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Shop

Filtru / Drip

Va oferim amestecul nostru special, diverse origini atent selectionate, cu profiluri specifice de prajire alese astfel incat savoarea si aromele subtile ale boabelor sa fie maxim evidentiate la preparare: de la note de ciocolata, caramel, nuci si pana la arome fructate, florale sau usor condimentate. Boabele provin de pe plantatii ce beneficiaza de cele mai bune conditii meteo-climaterice, cu soluri propice dezvoltarii la altitudini superioare.

SKU N/A Categorii: ,

Descriere

De-a lungul timpului s-au dezvoltat numeroase masinarii de infuzare a cafelei. Recomandarea noastra este sa aveti un V60, o cupa din portelan in forma de con cu unghi de 60 de grade, special proiectata pentru a obtine un maxim de savoare.

Va oferim amestecul nostru special, diverse origini atent selectionate, cu profiluri specifice de prajire alese astfel incat savoarea si aromele subtile ale boabelor sa fie maxim evidentiate la preparare: de la note de ciocolata, caramel, nuci si pana la arome fructate, florale sau usor condimentate. Boabele provin de pe plantatii ce beneficiaza de cele mai bune conditii meteo-climaterice, cu soluri propice dezvoltarii la altitudini superioare.

Telul nostru este acela de a va oferi o cafea proaspat prajita de calitate, acompaniata de inovatie, experienta si educatie. De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice, dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi de cand a fost prajita si dureaza circa 8 zile, perioada dupa care marea majoritate a aromelor se oxideaza.

Macinarea cafelei pentru filtru trebuie sa fie usor grosiera.

Informații suplimentare

Gramaj

, ,

Producatori

Grad macinare

Boabe, Filtru