Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Shop

Espresso Arabica

Espresso (ess-PRESS-oh) este o forma foarte concentrata de cafea ce se serveste in „shot”-uri si este preparata intr-un espressor prin trecerea apei fierbinti sub presiune printr-o cupa de cafea foarte fin macinata. Profilul fiecarei cesti este dat de calitatea boabelor verzi, modalitatea de prajire si timpul scurs de la prajire. Espresso contine mai multa cofeina per unitate de volum decat cafelele obtinute prin celelalte metode, dar intrucat este servita in cantitati reduse, totalul cofeinei este mai mic.

SKU N/A Categorii: ,

Descriere

Espresso (ess-PRESS-oh) este o forma foarte concentrata de cafea ce se serveste in „shot”-uri si este preparata intr-un espressor prin trecerea apei fierbinti sub presiune printr-o cupa de cafea foarte fin macinata. Profilul fiecarei cesti este dat de calitatea boabelor verzi, modalitatea de prajire si timpul scurs de la prajire. Espresso contine mai multa cofeina per unitate de volum decat cafelele obtinute prin celelalte metode, dar intrucat este servita in cantitati reduse, totalul cofeinei este mai mic.

Va oferim amestecul nostru special, diverse origini atent selectionate, cu profiluri specifice de prajire alese astfel incat savoarea si aromele subtile ale boabelor sa fie maxim evidentiate la preparare: de la note de ciocolata, caramel, nuci si pana la arome fructate, florale sau usor condimentate. Boabele provin de pe plantatii ce beneficiaza de cele mai bune conditii meteo-climaterice, cu soluri propice dezvoltarii la altitudini superioare.

Telul nostru este acela de a va oferi o cafea proaspat prajita de calitate, acompaniata de inovatie, experienta si educatie. De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice, dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi de cand a fost prajita si dureaza circa 8 zile, perioada dupa care marea majoritate a aromelor se oxideaza.

 

Informații suplimentare

Gramaj

, ,

Producatori

Grad macinare

Boabe, Espresso, Filtru, Ibric